De curand mi-a scris un viitor mire si imi cerea niste recomandari de formatii faine pentru nunta.

Topul preferatilor mei nu este foarte lung, dar vi-l prezint si voua in caz ca va prind bine cateva sugestii. Puteti merge sa ii ascultati inainte de a le cere mai multe detalii pentru evenimentul vostru:

  1. Compania 7 – i-am ascultat pe baietii de mai multe ori, la nunti dar si in diverse cluburi. Sunt preferatii mei! Canta uneori si in Stuf Vama Veche sau Drunken Lords. Le puteti urmari pagina de Facebook daca vreti sa-i ascultati in concert live, sa va faceti o idee
  2. Marfar – si pe ei i-am intalnit la mai multe nunti. Probabil pentru ca ii stiu de mai mult timp. Prima nunta la care i-am auzit a fost acum 7 ani si de atunci tot la fel de bine se distreaza invitatii pe programul lor
  3. Colors in Stereo – i-am ascultat vara trecuta la o nunta care mi-a placut mult mult mult! Si au facut super atmosfera pana la 5 AM! 

Lista este complet subiectiva, toate formatiile canta melodii din mai multe genuri muzicale si i-am pus in top pentru cat de frumoasa atmosfera au creat de fiecare data cand i-am ascultat.
Nuntile unde i-am intalnit au fost in Bucuresti dar unii dintre ei cred ca se deplaseaza si in alte orase (daca nu chiar toti).

Nu mi-au dat un miel pentru articolul asta, dar daca ma vad cu ei le spun sa-mi dea :)))

Mia

Sursa Foto : Compania 7 FB Page