Prietene dragi,

In ultimii ani am recomandat tuturor viitoarelor mirese incaltarile care pe mine m-au ajutat sa stau pe ringul de dans toata petrecerea nuntii. Pe tocuri, da!

Stiam din vremurile cand practicam dans sportiv, ca incaltarile pentru dansatori profesionisti sunt create special pentru a te misca in voie, a petrece multe ore in picioare, si a dansa pana nu mai poti. Iar atunci cand a venit timpul sa-mi aleg niste sandale pentru nunta, am cautat ateliere care confectionau pantofi si sandale pentru concursuri si antrenamente de dans.

A fost una dintre cele mai smart decizii pe care le-am luat vreodata pentru picioarele mele :))
Pentru ca iubesc sa dansez, iar petrecerea nuntii mi-am petrecut-o toata pe ring. Si nu m-au durut picioarele o clipa!
Un alt super avantaj este faptul ca nu aluneca! Atat talpa exterioara cat si cea interioara sunt din piele intoarsa, deci nu vei risca sa aluneci pe ringul de dans sau in holul restaurantului, pe pardoseli lucioase.

E de ajuns sa va spun ca am incaltat sandalele la ora 17:00 si le-am dat jos la ora 5:00 dimineata. Deci 12 ore de stat in picioare, pe tocuri, fara dureri.

Eu am ales sandale cu barete subtiri, pentru ca era vara si mi s-au parut mai potrivite pentru o nunta in aer liber, si complimentau croiala rochiei. Dar si pantofii sunt la fel de comozi si frumosi.

Din pacate brand-ul Galex nu mai are showroom in Bucuresti.
Dar gasiti pe internet destui alti furnizori de incaltari pentru dans. Sfatul meu este sa alegeti unul care va cheama la masuratori, si va face perechea de incaltari pe forma piciorului vostru.
Nu cumparati online pantofi de dans marime standard, pentru ca riscati sa fie nepotriviti si foarte incomozi.
Am auzit si vazut destule mirese care la petrecerea nuntii nu mai puteau sta in picioare, din cauza ranilor cauzate de pantofi.

La momentul respectiv au costat 450 RON. Credeti-ma pe cuvant ca a fost o investitie foarte buna, pe care inca o fructific. Din 2014 si pana acum am mai purtat acele sandale si la alte evenimente, si m-am simtit la fel de bine in ele.

Eu am ales culoarea pielii, tocmai ca sa le mai pot purta si asorta si dupa nunta. Puteti vedea chiar in ultimul articol o fotografie cu ele.
Dar gasiti modele si pe alb, daca asta va doriti!

Spor la organizat!
Mia

Sursa Foto : Galex (sandalele mele de mireasa)