Prietene dragi,

Uite ca va scriu iar, de data asta pe un subiect dulce.
In ultimii ani, am tot vazut la nunti candy bar, fruit bar, donut bar, si tot felul de alte “baruri” inventate sau adaptate.

La inceputuri era un simplu ansamblu de prajituri asortate, din care invitatii sa guste pana intra primul fel de mancare, copiii find publicul cel mai fericit. In timp, candy bar-ul a capatat forme, culori si compozitii care mai de care mai frumoase, delicioase sau traznite, in functie de tematica aleasa.

Eu am dat recent peste cheesecake bar si recunosc ca m-am cam bosumflat pentru ca n-am stiut sa pun si eu in aplicare, acum cativa ani, o astfel de idee. Dar pentru voi nu e prea tarziu!

Si pentru ca toate gusturile trebuie impacate, eu va recomand locul meu preferat :
Sweetology  – multe sortimente, gustul impecabil, iar oamenii tare faini!

Ii gasiti in zona Piata Amzei, la nici 10 m de Calea Victoriei, in caz ca vreti sa testati si sa evaluati chiar voi.
Eu v-as recomanda sa va compuneti un cheesecake bar dragut, cu toate sortimentele lor.
Le-am testat, si vi le recomand pe toate:

– New York Classic – este reteta tipic Americana, cu putina ciocolata alba si topping de fructe de padure
– Lime si bezea – contine razatura de lime si zeama de lime, iar deasupra are un decor de bezea italiana
– Ciocolata cu lapte si alune – contine alune de padure si alune de padure caramelizate
– Tiramisu – este o combinatie de cheesecake cu tiramisu, are si mascarpone si crema de branza si are blat se biscuit si blat de piscoturi
– Mango – este facut cu 2 creme: una cu piure de mango si una cu ciocolata alba pentru a atenua gustul acid al mangoului
– Ciocolata neagra – are un gust intens de ciocolata dar totusi are o consistenta fina
– Vanilie si zmeura – contine vanilie de Madagascar si zmeura, si are si un topping de zmeura
– Fistic – contine pasta de fistic 100% si este imbracat in fistic de Iran faramitat

Pentru cheesecake bar nu aveti nevoie de recuzita speciala. Niste platouri de sticla sau ceramica sunt numai bune. Apoi un clopot de sticla peste fiecare, si va arata totul perfect! Daca vreti sa alternati inaltimile, gasiti niste suporturi sau cutii de diferite dimensiuni, pe care sa asezati platourile. Poate chiar niste felii de lemn groase, sau niste buturugi.

In cazul in care vreti si stand de inghetata la nunta, cei de la Sweetology au un carucior personalizat foarte dragut pe care il pot aduce la eveniment, si pot servi invitatilor inghetata artizanala, cu fructe si ingrediente proaspete.

Acum ca am tot vorbit despre dulciuri, zic sa ne prezentam si la sala de fitness, ca sa facem loc pentru desert. :))

Spor la organizat!
Mia

Sursa foto : Sweetology